For virksomheder

Hver enkelt partner opererer i eget navn således, at du som virksomhedskunde har din faste samarbejdspartner og kontakt, der håndterer din rekrutteringsopgave i henhold til den aftale I indgår. Du får glæde af det store netværk alle partnerne i JobInnovation besidder så vi hurtigt finder den helt rette person til din ledige stilling. Du handler lokalt, men har glæde af et nationalt netværk og markedsføring. Vi deltager gerne i hele processen, men er også klar hvis du selv vil håndtere dele af processen.

Nogle eksempler på løsninger er vist her:

Sparringspartner
Vi er kundens sparringspartner, men kunden driver processen med oprettelse af kandidat profiler, indrykker annoncer, håndterer ansøgninger og samtale med 4-5 kandidater.
Rådgiver
Vi er kundens rådgiver, men kunden driver processen med oprettelse af kandidat profiler, indrykker annoncer, håndterer ansøgninger, samtale med 4-5 kandidater og persontest af to kandidater.
Annoncering
Vi driver processen og tager os af annoncering, ansøgninger og afslag, udvælgelse af de 3 bedste kandidater, persontest af to kandidater, samt tager referencer.
Headhunting
Vi driver processen og laver Job-og kravprofil, annoncering, headhunting, håndterer ansøgninger og giver afslag, præsentation af 2-4 egnede kandidater, persontest og evt. færdighedstest, samter tager referencer.

JobInnovation
Skovstjernevej 18
9310 Vodskov
Powered by Emply