MA57 Consulting

Partner i JobInnovation

MA57 Consulting blev etableret i 2015 på baggrund af min faglige viden og mine erfaringer fra bl.a. ungdomsuddannelser, videregående uddannelses- og forskningsinstitutioner, idrætshøjskoler og ikke mindst fra dansk og international eliteidræt. Som direktør i Team Danmark (2006-2014) arbejdede jeg tæt sammen med topatleter, trænere, sportschefer, ledere og forskere, ligesom jeg har samarbejdet med mange kommuner, interesseorganisationer samt nogle af Danmarks største private virksomheder. I dag arbejder jeg bl.a. som strategisk rådgiver for ”High Performance Unit – Finnish Olympic Committee” og mit faglige netværk i de nordiske lande – Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland – er meget stort. 

Formålet med MA57 Consulting er at bistå, rådgive og vejlede klubber, forbund, kommuner, idrætshøjskoler og -efterskoler samt organisationer i forhold til rekruttering af ledende medarbejdere som f.eks. direktører, sportschefer, cheftrænere og faglige eksperter (læge, fysioterapeuter, diætister, sportspsykologer etc.). Foruden rekruttering tilbydes ydelser indenfor foredrag, seminarer og strategiske analyser indenfor eliteidræt og talentudvikling. For yderligere information – https://ma57.dk

Der aftales en individuel proces med udgangspunkt i kundens ønsker og behov i forhold til stillingen. Ligeledes er honorar afstemt efter opgavens indhold og omfang.


JobInnovation
Skovstjernevej 18
9310 Vodskov
Powered by Emply